Friday, December 10, 2010

result yang tak berapa nak gempak dah keluar!



salam, heyya. result yana keluar hari. tak ni, salah, semalam dah keluar, tapi yana cek tak de pun. uitm penjahat. huh! memainkan perasaan orang yang berkobar kobar nak cek result walaupun result tahu tak seberapa pun. + konon kata nak hantar email, tak de pun. dah la penjahat, pentipu pula tu. -.- tapi cop! yana syukur, syukur syukur, result yana naik, banyak sikit la, tak banyak sangat pun, daripada sem lepas. alhamdulillah, lepas 3. syukur ya Allah. sem depan, yana cuba yang lebih baik. um!

ha! macam ni terpaksa keluar lagi dengan girlfriends. ahaks. bagi love banyak banyak sikit dekat girlfriends. *alasan semata2 untuk keluar lagi.

ouh, dan, terpaksa beli kan sesuatu, hadiah untuk diri sendiri. hahaha. a.k.a shopping! *yela, dah tak de orang nak bagi hadiah, terpaksa la bagi hadiah dekat diri sendiri kan. huuu. (dalam nada kesedihan)

haha. okay, bye! :P

7 comments:

  1. yeaaayy!!tahniaahh liyana hussin..gooo dieegoo goo..next sem kte same2 improve yee..syg nami n sume <3

    ReplyDelete
  2. congrats dearrrrr. ehehe.
    oi apa? terpaksa? ceit. haha

    ReplyDelete
  3. aippp..yg kat atas skali tu WAN NUR LIYANA yg komen tau!!

    ReplyDelete
  4. haha. ye wan. aku dah agak dah ko :P thanx syg. agogo kita next sem!

    caca, hehe, terpaksa tu secara rela dan meminta belas kasihan daripada kakanda. dalam hati gembira suka suki riang ceria :D

    ReplyDelete
  5. budak kampung manjoiDecember 10, 2010 at 1:57 PM

    wah! lepas 3 pointer ek.. boleh buat kenduri ni! tehee ;p

    alhamdulillah. and congrats juga. rasa lega dah kan? aku ni entah mcm mana laaa :(

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. :)
    sentiasa ada di belakang sokong awk.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  7. budak kg manjoi : 3 pointer pun dah memadai ouh. nak 3.5 tu, alahai, jauh sangat. ala, kau pun boleh :)
    anonymous : thank youuu :)

    ReplyDelete