Thursday, December 9, 2010

07122010

salam. eh, title entry macam 90210 kan?
dayah, tak sempat nak amik gambar dengan kau kan. hoish, tak pe, cuti masih panjang. hoyeahhh! and icah? tak pe la. kasihan dia sakit perut muntah2. keracunan makanan mungkin. luckily, dah sihat dah hari ni.

apa yang dibuat semalam? ha, berjalan sampai sakit kaki, and yang paling tak dapat dilupakan ialah, yana tengok ngangkung buat kali keduanya!!!!!! ho my ho my. nak tahu bila kali pertama? okay2, contoh, hari ni yana pergi tengok kan, ha! midnite malam tadi yana tengok dengan akak and abg joe. nak tahu berapa je bezanya? hanya 16 jam! memang yana dah ingat jalan ceritanyaaaaa. tapi tak pe, girlfriends punya pasal kan. awww~ love youuuu.

ouh, and sayangs, thank you so much sebab layan kerenah yana, teman yana situ sana sini.
'eh, kemeja yang tu cantik kannnn? haha, diba! jom kita grab sama2 okay, next time kita keluar nanti, pasti okayy! *wink*'

ouh, dan juga, kasut tuuuuu! ouh please, walaupun warna grey dah tak de, tapi nak jugak boleh? amik hitam punya. boleh la boleh la boleh la ye? hihihi. thanx diba, nili.

hum? kenapa dayah tak de? ouh, dayah pun kasihan jugak. dia datang dah la lewat, sebab hantar makciknya ke sri iskandar, lepas tu, dia pun actually dah tengok ngangkung, tapi ingatannya terhadap ngangkung tak sekuat yana la -.- habis je cerita ngangkung, dia terpaksa balik, abg dia nak pinjam kereta dia pula. hauuuu, sedih. tak pe tak pe tak pe. jangan bersedih kalian! let's meet up again! :)


ouh, tengok2, yana paksa diba try jugak seluar merah tu. merah mak ngah kau! :D

next, tengok lah apa terjadi dengan yana setelah memakai seluar itu, hormon nya merembes2 kegembiraan yang teramat sangat dan akhirnya, di bawah inilah dia hasilnya -.-




tengokkk? gembirakan yana? haha. terima kasih seluar kerana awak membuatkan hari yana gembira. dan juga, hari2 yang akan datang, bersama awak, pasti yana akan gembira. yehhh!

p.s kualiti gambar kurang menarik kan? salahkan hp yana :(

2 comments:

  1. diba si penyarung seluar merah ituDecember 9, 2010 at 12:57 AM

    seluar kau kat mana sekarang?
    eh takdela. saje je tanya, kot2 lupa. kih3 ;p

    takpe, demi girlfriends aku gagahkan jua menyarung seluar hoi-merah-betui-ha. separuh rela. hahaha :D

    hee best2! hari yang wonderful juga. i love you! <3

    ReplyDelete
  2. ceit! lagi mau tanya kan seluar aku dekat mana -.- tak pe tak pe. jangan terkejut kalau aku datang amik nanti. :P
    sayang kau banyak2 juga

    ReplyDelete