Tuesday, October 19, 2010

yang sebenarnya

hoho. yang sebenarnya, sebelum test law tadi yana kecundang jua. terlentok juga kat katil. ada la dalam 15 minit -_- apakan daya, mata tak mampu lagi nak menahan. tapi alhamdulillah, boleh la juga jawab test tadi, cuma jawapan tu je la tatau boleh tahan ke tak. okay, sambung design semula.

Monday, October 18, 2010

test law

hari ni yana ada test law. pertama kali nya kot rasanya yana bersemangat membaca. alhamdulillah, it's a good thing kan? fuhh, it's 1.06pm now, test yana pukul 2.30pm. wish me luck.

tapi yana mengantuk. patut tidur kejap tak? atau tak? tidur tak nak tidur tak nak tidur tak nak? -_- tahan je la kot kejap kan. lepas test, yana tidur. um! okay, gotta go. see ya

Saturday, October 16, 2010

mandarin

heyya. hari ni ada sesuatu yana nak share http://www.emocutez.com ini ialah berkaitan dengan yana punya project untuk BMD 501, subjek mandari. since yana budak uitm, memang compulsary amik 3rd language untuk 3 sem http://www.emocutez.com so sem ni sem last yana amik mandarin, setiap kali sem tu la kena buat video. sem ni, yana nak share video yana. hihi. malu sikit la tapi nya http://www.emocutez.com shh shh je okay. at least yana ada tau pengalaman ni bercakap ala2 mandarin gitu, ha, korang tak de kan. lalala. okay2, enjoy the show http://www.emocutez.com

tadaaaaaa~ http://www.emocutez.com


video

ini ialah intro nye. macam mana macam mana? okay tak? hihi http://www.emocutez.com ini actually masa sem1 la. kitorg amik je intro ni, guna untuk masa sem2 and sem3 untuk mandarin. kreatif kan? *sila la tampar yana, perasan* okay, next!


alaaaaaa. kenapa la tak boleh download? uhhh! http://www.emocutez.com sorry. mungkin besar sangat yana punya video tu? yeh? hum, tak boleh nak post. *sigh http://www.emocutez.com * hum, tak pe la. tak de rezeki la tu. korang tengok je la intro untuk video yana tu. *kesedihan sikit* dah tak de mood dah nak cerita cerita lagi http://www.emocutez.com tak nak tak nak tak nak cerita dah. uhh, tak suka. benci nya. semangat dah yana nak tunjuk. dah. tak nak cakap dah. babai 

*video ni dah macam tak de motif pun sebenarnya. semua gara2 blogger ni tak boleh nak mengupload yana punya video. mereka mungkin sepatutnya mengupgrade mereka punya service. um! itu sepatutnya*


ehem2. okay, ada mood sikit http://www.emocutez.com nak sambung sikit eh. huhu, sorry. okay2, yana masukkan video yang tak berapa nak menjadi okay. hihi. terhibur la sikit ye ye ye? http://www.emocutez.com next video ni ialah, yana sepatutnya lalu je kat sebelah tu, tapi yang sorang pakai topi tu asyik block yana je. ishh. geram betul. orang dah cakap banyak banyak banyak banyak kali pun dia asyik lupaaaaaaaaaaaaaa je.  aigoo aigoo http://www.emocutez.com sampai tersangkut sangkut la hai tuduung yana kat plastik2 sabun basuh tu. uhh! okay, sila melihat.



video



video


ha, nampak kan nampak kan? yana yang kat belakang tu. banyak tau scene untuk yang ini. ishh, geram yana. tensi woo berlakon http://www.emocutez.com hum, okay next, aksi mengada ngada a.k.a ala2 cam gedik sikit, ouh, and dalam dialog tu yana kate, 'tak sangka jumpa boyfriend kakak dekat sini' 'dia sangat handsome'. hihihi, saksikan http://www.emocutez.com



video


huhu. okay tak okay tak? yana jadi adik ed dalam video ni. ha okay, next video pula, yana bawa scoooooooterrrrr. hihihi. best best http://www.emocutez.com itu ialah sccoter ain, housemate yana. terima kasih ain. eh, tengok2, yana siap dengan seluar favourite kotak2 lagi tau. pergi faculty pun kadang2 yana pakai. hoho http://www.emocutez.com copp! bukan la waktu akademik okayyy, waktu malam je la. okay. mari menonton video seterusnya.



video



video


okay, dan yang terakhir, tak perlu lah tambah lagi yang memang dah banyak ni kan. huhu. okay2. last2. sikit je lagi ye? teeheehee



video


*helmet tu memang tak nak buka, setiap masa pun pakai. hoho. safety okay, kate bawa scooter kannn. lalalala*

wahhh! panjang nya entry yana kli ni. okay okay dah dah. sorry, yana sendiri pun tak mungkin baca semula kot apa yang yana tulis hari ni. hahaha. tak larat la. okay. enjoy reading peeps. 


Friday, October 15, 2010

post kelam kabut

hello hello. hari ni punya entry yana cut it simple and short okay, im running out of time but still, nak jugak share apa yana buat semalam http://www.emocutez.com

jeng jeng jeng......








semalam, after habis kelas construction material, yana ngn classmate yana plan nak pergi berkayak. at first, ingatkan macam tak jadi, actually memang yana macam kesedihan http://www.emocutez.com tapi macam control macho lah kan http://www.emocutez.com hihihi. alhamdulillah, lepas tunggu kak saerah semayang semua, jadi pula pergi nya. and2, ingatkan amaru dengan anggah tak pergi sekali, tengok2 masa dalam kereta, kak ram kate diorang dah sampai, dah kat tempat kayak dah pun. and dalam hati yana http://www.emocutez.com 'awwww~gembiranya, nasib baik diorang ikut' the more the merrier kan. hihihi

okay, suppose yana berpartner dengan ed, but since kak ram dengan lala tak berapa nak reti kan berkayak, so, yana pun naik la dengan lala http://www.emocutez.com hikhikhik. agak penat juga la naik dengan lala ni since, nampak gaya macam yana sorang je yang mengayak http://www.emocutez.com lala hanya pukul air je kot. hihi. sorry lala. but seriusly, sangat gembira semalam, cume, kurang gembira sikit bila alat untuk mengayak, um, kayak la kan nama nya? ha, kayak dah habis, orang lain grab dulu, so amaru dengan anggah tak dapat naik. kesedihan http://www.emocutez.com diorang tolong kitorang yang gigirl ni pegang barang. huhu. thanx amaru and anggah. lain kali kita berice skate pula okayyy. baru la remaja! http://www.emocutez.com hihi. ouh, ada lagi satu cerita gembira, ayah amaru belanja kitorg makan dekat tepi tasik tu woo. so sweet lah uncle azahar. hihi http://www.emocutez.com terima kasih terima kasih, saya kenyang sangat pakcik, sampai tak terhabis pula makanan saya semalam. minta maaf ye pakcik.

okay, dah habis entry ni. seriusly sedanga bergegas yana ni, ada kelas ganti pukul9. gotta go. miss y'all bloggers. see ya again. love, yana http://www.emocutez.com

Thursday, October 14, 2010

kepandaan

hye, hari ni kena buat enlargement dengan section and elevation tapi yana dah tak larat la http://www.emocutez.com the whole week dah buat design rasa sampai macam nak muntah dah. nak tidur http://www.emocutez.com

how'd i wish, um, nak tidur sepanjang hari jangan ada orang kacau2. um! *harapan la kan* okay, dah, tidur dulu.

uuu, nak beritahu, mata yana memang dah sangat kepandaan, ada dua bulat hitam dekat keliling mata, kalau yana gemuk sikit, lepas tu jalan merangkak, dah serupa sangat macam panda. tak cantik dah http://www.emocutez.com isk isk isk. *cantik ke sebelum ni? ouh, perasan je -_-* atau kata lain, macam ada orang tumbuk mata ni bertubi2 tanpa henti http://www.emocutez.com (eh, salah, ni orang tendang, bukan tumbuk) *orang perempuan la tumbuk, kalau orang lelaki tumbuk, err, hilang terus dah mata ni + kemik dah muka tak rupa orang* yana dah start merepek http://www.emocutez.com entah ape ke benda dah cakap tu. better tidur.

Saturday, October 9, 2010

kegembiraan

hello, hari ini yana gembira http://www.emocutez.com kenapa yana gembira? hum, dengar ye.

yana bangun pukul 9, kira awal la tu kan. yana ada penggambaran filem mandarin. ecececewah http://www.emocutez.com penggambaran la sangat. okay, diam. the reason why yana happy is that, yana bawak scooter lagiiiii!! http://www.emocutez.com okay, tahu la korang semua reti bawak scooter la ape semua bagai tu. mesti macam, 'nahhh http://www.emocutez.com bawak moto je pun, itu pun nak kecoh, tak heran la' tapi tapi, yana mana la reti. huu, kesedihan. ouh, tak silap yana, yana pernah cerita pasal yana naik scooter dengan hati yang riang ria gembira serta berhati ceria http://www.emocutez.com err, ouh, tak de eh. tak tahu la. silap kot. huhu. tapi nya pernah sekali tu yana pinjam scooter kawan yana, weeehooo http://www.emocutez.com terasa angin sepoi sepoi bahasa meniup niup tudung nih. kihkihkih. macam nak terloncat loncat pun ada sebab gembira sangat *ala, tapi tiup tudung je la mampu, tak mampu nak buat iklan rambut terbang terbang sampai gugur. lalalala*

ouh, kembali ke pangkal jalan, so hari ni, yana kena berlakon bawak scooter. adegan yana ialah membawa scooter dengan gaya macho http://www.emocutez.com hehehe. best2. err, bagi yana la best kan sebab macam teruja. macam hebat pula tengok diri sendiri bawak scooter, saya gadis hebat http://www.emocutez.com cewah cewit phewitt. hihihi. okay, nanti yana upload video tu eh, sebab video tu dalam camera yana, tapi camera yana dekat kawan yana la pula sebab dia yang kena edit video, yana kena tulis skrip. sabar ye sabar. uish, jangan la gelojoh sangat.

okay dah, pendek je entry hari ni. btw, yana baru lepas submit master plan hari khamis lepas untuk project proposed landscape design at precint3, putrajaya. 2 hari woo tak tidur http://www.emocutez.com jalan pun dah macam terhuyung hayang angin tolak pun boleh berjalan sendiri tak payah guna daya pun. cewahh. nak kate ringan la tuu http://www.emocutez.com hihi. okay, diam lagi yana. shhh! *um, yana tak ingat la pula poscode dia berapa, malas nak cari* halal la eh. teeheehee. ouh, um, tu la sebab nya yana jarang sikit boleh update blog, maaf ye kawan2. nanti insyaAllah, since exam yana habis on the 1st of november, sebab yana ada 3 paper je untuk final http://www.emocutez.com HAHAHA *sila la jeles banyak2 lagi. yana suka. kihkihkih http://www.emocutez.com, ada rasa macam nak ayat minta pelempang tak. hahaha * so, balik rumah nanti boleh la yana update blog selalu. goodluck kepada mereka2 yang bakal menduduki final exam macam yana. bagi yang pulang lewat, teeheehee, bawa banyak bersabar ye melihat yana pulang. nananana. tataaaa http://www.emocutez.com *wink*

p.s, entry hari ni macam kelam kabut kan cerita nya, harap maaf, dan harap semua juga memahami apa yang yana cuba sampaikan. bagi yang mengenali yana, korang tahu kan macam mana yana kalau bab2 bercerita ni, habis la tunggang langgang. huhu. thank all