Tuesday, December 21, 2010

blap blap blap

salam.

it's been awhile yeah since yana tak update this thingy -.- ye, daripada tak de apa nak tulis, baik tak payah kan. yeeee, yana seorang yang tersangatlah membosankan sekarang. what a life. pffttt.

actually, there's so so so effing much yg yana nak cerita, tentang cerita P yana dah lama habis, tapi baru nak bawa kereta sorang, pergi hantar cake untuk akak, lepas tu, holiday trip, kisah yana dengan raksasa, yadadada. dah biasa kan dengar macam tu. haha. tapi tak dicerita-cerita jugak. bosan gila yana bosan. cuti dah nak habis, bosan juga bosan. haha. okay, enough with bosan.

haaa, seeeeee, sepatutnya tak payah post pun any entry kan kalau ini je yang dicakap. haha. gila gila. bye!

by,
yana si pembosan

2 comments:

  1. keep up a good blog entry.. :)
    dun forget ur trademark also.. :)

    ReplyDelete