Sunday, November 21, 2010

hey girlfriends

heyya. girlfriends, ingat tak beberapa bulan lepas, kita bersama, photoshoot, masa akak yana ada demonstrasi buat kek dekat tower regency hotel? ingat tak ingat tak? betapa kita gembira tersangat kan masa tu. kita ada cuba-cubi buat corak2 untuk kek tu. jadi receptionist. macam-macam kan? syaheeda jadi driver kita. kita gelak sana sini. lunch, makan dekat mcD *sebab paling dekat* lepas tu kita lambat, abg joe ganti jadi receptionist sorang-sorang. hihi. pity him.

habis je acara semua, apa lagi, kita keluar dekat balcony dia, kita ambil gambar banyak banyak banyak dan BANYAK sangat. and malam, korang semua tidur rumah yana, kita buat BBQ sama-sama. aww~ tidur sebelah-sebelah dengan korang *nililia terpaksa balik, tinggal la icah, diba dengan syeeda* we were cubemates when we were 14 and 15 kannnn? yana cepat-cepat pilih nak tidur dekat tengah-tengah. memang dari dulu pun suka tidur tengah. terasa disayangi. hihi.

okay coppp! tak nak cerita zaman sekolah masa ni. *the end tentang school life* it was fun, wonderful and memorable tambah-tambah lagi, the theme was pink. kan girlfriends? know what, tadi yana melihat-lihat semula gambar2 tu, dan terus rindu kamu lah girlfriends, syaheeda, aishah, adibah, nililia. buat girlfriends yang lain, haniza, dayah, wannur, maziah, korang jangan tacing okay. dan tak dilupakan, kesayangan yana, ika. korang yang tak dapat datang masa ni. but it's okay, there will always be next time kan sayang?

diba, icah, yana, and nililia. syeeda? the photographer








let's meet up soooooooon! heyy, and remember our plan, WATER RAFTING! yeah!

5 comments:

  1. rindu....................... :')

    ReplyDelete
  2. haniza : awww~ :)
    syeeda : ya, i miss you too girlfriend :')

    ReplyDelete
  3. rinduuuuuuuu!
    mari ketemu sekurangnya dalam mimpi. hee :)

    ReplyDelete
  4. icah cakap rindu? wah! :D hee~ ayuh ketemuuuu

    ReplyDelete