Sunday, November 21, 2010

cerita bosan

salam, heyya. hows the hols? http://www.emocutez.com mine? diisikan dengan tolong akak buat kek dan menjadi babysitter. well, on saturday, baru lepas siapkan 400 cuppies http://www.emocutez.com bukan 40 ye? scratch that. kelam kabut nya, alahai, jangan cakap la kan. siap kena minta tolong kawan yana, haniza lagi tu. itu pun masih lagi kelam kabut. and semalam pula. kena buat rendang sebanyak 4 ekor ayam dengan menggunakan dapur arang *okay, sekarang, littlegemz bukan sekadar perniagaan kek sahaja ye. sekarang main rendang2 juga  okay. we are flexible. wink* aha, mati tak mati penat nya http://www.emocutez.com ouh, nak tau, yana ada 4 luka di tangan. pertama, masa hari sabtu, ada la sesi gam menggam menggunakan glue gun, sekali, yana terpegang muncung dia, ha amik kau! http://www.emocutez.com melecur! siapa suruh pergi pegang kan. *it's terpegang okayyy* gila panas rasa nak nangis. okay, seterusnya lagi tiga, terjadi semalam. aktiviti semalam, cuci ayam, hidup2kan api (main2 arang dengan tempurung kelapa la kan) and kacau2 rendang. aha, daripada ketiga2 aktiviti tu la yana dapat luka sekalian di tangan. padan la muka. tok kata, *ha, ni la gaya orang yang jarang masuk dapur* tok, yana tacing ni tacing http://www.emocutez.com heyyp! tapi bukannya yana jarang masuk dapur okay. dulu je, sekarang dah rajin. hihihi. dah pandai masak rendang, buat ketupat. (err, tu je la kot, alamat suami yana nanti balik2, makan itu je setiap hari. maaf abang http://www.emocutez.com nanti yana cuba cubi yang lain pula) bhaha. macam la kau dah kawin kan yana. jangan nak berangan. pfftt!

aha, cakap pasal tok kan. hihi. tok ada beberapa vocabulary yang kadang2 mencuit hati yana. tapi yang yana dapat ingat hanya 2 je. *sigh* nak tau? mari membaca!

1. cipmut - chipsmore
2. kledet - credit hp

ouh, and tok suka makan gula2 nano nano okay. moden you nenek I. hihi. sebab dulu, yana pun suka makan nano nano. selalu beli dengan tok http://www.emocutez.com so sampai sekarang tok suka. ngee~

okay sudah. rindu cecomey raisha sekarang *walaupun cecomey sangat nakal dan buas* almaklumlah, dah hampir 2 minggu jaga raisha, tiba2, lepas raya haji hari tu, dia balik shah alam dengan ibu dan ayah nya.  mau nya cue yana tak rindu raisha sayang. tapi tak pe, raisha balik petang ni dengan ibu naik ETS woo. yeah! miss you little one. see ya tonite. big chunk of smudgy flying kisses http://www.emocutez.com

10 comments:

  1. aku leh tolong jadi babysitter....hehehe

    ReplyDelete
  2. haha. bagusnya kalau ada orang boleh tolong jadi babysitter. thank youuuu :D

    ReplyDelete
  3. ye m. memang pun *sigh* i dont know what's coming up next. haiyoh.

    ReplyDelete
  4. haha, rindu plak aku kt tok! haha

    ReplyDelete
  5. hihi. mari mari, mari datang rumah aku lagi okayy ;)

    ReplyDelete
  6. nami!
    "maaf abang nanti yana cuba cubi yang lain pula"
    hahahaha
    tolong la nami boleh masuk raja lawakk.
    bukan maen berabang kann! haha

    ReplyDelete
  7. teeheehee. itu contoh ayat di masa hadapan lahhhhhh -.- sweet kan? *ayat minta pelempang :D*

    ReplyDelete