Saturday, October 9, 2010

kegembiraan

hello, hari ini yana gembira http://www.emocutez.com kenapa yana gembira? hum, dengar ye.

yana bangun pukul 9, kira awal la tu kan. yana ada penggambaran filem mandarin. ecececewah http://www.emocutez.com penggambaran la sangat. okay, diam. the reason why yana happy is that, yana bawak scooter lagiiiii!! http://www.emocutez.com okay, tahu la korang semua reti bawak scooter la ape semua bagai tu. mesti macam, 'nahhh http://www.emocutez.com bawak moto je pun, itu pun nak kecoh, tak heran la' tapi tapi, yana mana la reti. huu, kesedihan. ouh, tak silap yana, yana pernah cerita pasal yana naik scooter dengan hati yang riang ria gembira serta berhati ceria http://www.emocutez.com err, ouh, tak de eh. tak tahu la. silap kot. huhu. tapi nya pernah sekali tu yana pinjam scooter kawan yana, weeehooo http://www.emocutez.com terasa angin sepoi sepoi bahasa meniup niup tudung nih. kihkihkih. macam nak terloncat loncat pun ada sebab gembira sangat *ala, tapi tiup tudung je la mampu, tak mampu nak buat iklan rambut terbang terbang sampai gugur. lalalala*

ouh, kembali ke pangkal jalan, so hari ni, yana kena berlakon bawak scooter. adegan yana ialah membawa scooter dengan gaya macho http://www.emocutez.com hehehe. best2. err, bagi yana la best kan sebab macam teruja. macam hebat pula tengok diri sendiri bawak scooter, saya gadis hebat http://www.emocutez.com cewah cewit phewitt. hihihi. okay, nanti yana upload video tu eh, sebab video tu dalam camera yana, tapi camera yana dekat kawan yana la pula sebab dia yang kena edit video, yana kena tulis skrip. sabar ye sabar. uish, jangan la gelojoh sangat.

okay dah, pendek je entry hari ni. btw, yana baru lepas submit master plan hari khamis lepas untuk project proposed landscape design at precint3, putrajaya. 2 hari woo tak tidur http://www.emocutez.com jalan pun dah macam terhuyung hayang angin tolak pun boleh berjalan sendiri tak payah guna daya pun. cewahh. nak kate ringan la tuu http://www.emocutez.com hihi. okay, diam lagi yana. shhh! *um, yana tak ingat la pula poscode dia berapa, malas nak cari* halal la eh. teeheehee. ouh, um, tu la sebab nya yana jarang sikit boleh update blog, maaf ye kawan2. nanti insyaAllah, since exam yana habis on the 1st of november, sebab yana ada 3 paper je untuk final http://www.emocutez.com HAHAHA *sila la jeles banyak2 lagi. yana suka. kihkihkih http://www.emocutez.com, ada rasa macam nak ayat minta pelempang tak. hahaha * so, balik rumah nanti boleh la yana update blog selalu. goodluck kepada mereka2 yang bakal menduduki final exam macam yana. bagi yang pulang lewat, teeheehee, bawa banyak bersabar ye melihat yana pulang. nananana. tataaaa http://www.emocutez.com *wink*

p.s, entry hari ni macam kelam kabut kan cerita nya, harap maaf, dan harap semua juga memahami apa yang yana cuba sampaikan. bagi yang mengenali yana, korang tahu kan macam mana yana kalau bab2 bercerita ni, habis la tunggang langgang. huhu. thank all

2 comments:

  1. m paham ape yang yana cube smpaikan...gd luck final nnt

    ReplyDelete
  2. thank you m, m goodluck juga!

    ReplyDelete