Saturday, October 16, 2010

mandarin

heyya. hari ni ada sesuatu yana nak share http://www.emocutez.com ini ialah berkaitan dengan yana punya project untuk BMD 501, subjek mandari. since yana budak uitm, memang compulsary amik 3rd language untuk 3 sem http://www.emocutez.com so sem ni sem last yana amik mandarin, setiap kali sem tu la kena buat video. sem ni, yana nak share video yana. hihi. malu sikit la tapi nya http://www.emocutez.com shh shh je okay. at least yana ada tau pengalaman ni bercakap ala2 mandarin gitu, ha, korang tak de kan. lalala. okay2, enjoy the show http://www.emocutez.com

tadaaaaaa~ http://www.emocutez.com


video

ini ialah intro nye. macam mana macam mana? okay tak? hihi http://www.emocutez.com ini actually masa sem1 la. kitorg amik je intro ni, guna untuk masa sem2 and sem3 untuk mandarin. kreatif kan? *sila la tampar yana, perasan* okay, next!


alaaaaaa. kenapa la tak boleh download? uhhh! http://www.emocutez.com sorry. mungkin besar sangat yana punya video tu? yeh? hum, tak boleh nak post. *sigh http://www.emocutez.com * hum, tak pe la. tak de rezeki la tu. korang tengok je la intro untuk video yana tu. *kesedihan sikit* dah tak de mood dah nak cerita cerita lagi http://www.emocutez.com tak nak tak nak tak nak cerita dah. uhh, tak suka. benci nya. semangat dah yana nak tunjuk. dah. tak nak cakap dah. babai 

*video ni dah macam tak de motif pun sebenarnya. semua gara2 blogger ni tak boleh nak mengupload yana punya video. mereka mungkin sepatutnya mengupgrade mereka punya service. um! itu sepatutnya*


ehem2. okay, ada mood sikit http://www.emocutez.com nak sambung sikit eh. huhu, sorry. okay2, yana masukkan video yang tak berapa nak menjadi okay. hihi. terhibur la sikit ye ye ye? http://www.emocutez.com next video ni ialah, yana sepatutnya lalu je kat sebelah tu, tapi yang sorang pakai topi tu asyik block yana je. ishh. geram betul. orang dah cakap banyak banyak banyak banyak kali pun dia asyik lupaaaaaaaaaaaaaa je.  aigoo aigoo http://www.emocutez.com sampai tersangkut sangkut la hai tuduung yana kat plastik2 sabun basuh tu. uhh! okay, sila melihat.



video



video


ha, nampak kan nampak kan? yana yang kat belakang tu. banyak tau scene untuk yang ini. ishh, geram yana. tensi woo berlakon http://www.emocutez.com hum, okay next, aksi mengada ngada a.k.a ala2 cam gedik sikit, ouh, and dalam dialog tu yana kate, 'tak sangka jumpa boyfriend kakak dekat sini' 'dia sangat handsome'. hihihi, saksikan http://www.emocutez.com



video


huhu. okay tak okay tak? yana jadi adik ed dalam video ni. ha okay, next video pula, yana bawa scoooooooterrrrr. hihihi. best best http://www.emocutez.com itu ialah sccoter ain, housemate yana. terima kasih ain. eh, tengok2, yana siap dengan seluar favourite kotak2 lagi tau. pergi faculty pun kadang2 yana pakai. hoho http://www.emocutez.com copp! bukan la waktu akademik okayyy, waktu malam je la. okay. mari menonton video seterusnya.



video



video


okay, dan yang terakhir, tak perlu lah tambah lagi yang memang dah banyak ni kan. huhu. okay2. last2. sikit je lagi ye? teeheehee



video


*helmet tu memang tak nak buka, setiap masa pun pakai. hoho. safety okay, kate bawa scooter kannn. lalalala*

wahhh! panjang nya entry yana kli ni. okay okay dah dah. sorry, yana sendiri pun tak mungkin baca semula kot apa yang yana tulis hari ni. hahaha. tak larat la. okay. enjoy reading peeps. 


4 comments:

  1. wehhh dah macam amoi dah aku tengok! :p hehe. nice one! mmg ribena :p

    ReplyDelete
  2. yai! mana ada macam amoi! mana ada macam ribena juga. tipu -_-

    ReplyDelete
  3. yanami :D
    dah tengokk sume ur video.
    comeyy plus funny cket. keh3.
    yanami ckp mandarin slang comeyla.
    lau shi nk terime ke nnti? ;P

    btw kite pn bljr mandarin juga kt unikL.

    ReplyDelete
  4. hihi. ala, funny ke masshie? :(
    um, laoshi mesti la terima. hikhik.
    masshie pun belajar mandarin ye? goodluck masshie!

    ReplyDelete