Sunday, September 12, 2010

sakit perut

hey, hows raya? http://www.emocutez.com yana punya okay2 je. boleh la tahan. http://www.emocutez.com bertahap kesederhanaan je. huhu. ouh, yana ni tengah sakit perut gila ni. dah sakit dah bun2 ni ha asyik pergi toilet.

ceni2, semalam pergi rumah anak angkat tok punya bapa. (memang setiap tahun pun pergi, kamcing punya lah) uish, selalunya kitorg pergi raya pertama, tapi atas sebab2 tertentu, kitorg pergi la masa raya kedua. punya la semangat, sebabnya, setiap kali kalau pergi rumah tu, mesti makan sedap2. kih3. yana memang suka laaaaa http://www.emocutez.com sebelum raya pun dah pikir, kalau pergi ni, makan apa pula eh. hihihi. sedap weh. bertambah2 yana kalau makan. jadinya, semalam, pergi dengan 3 kereta, dengan berkobar2nya yana naik kereta, bersemangat ni. jeng3. dalam perjalan...........hingga sampai. dan, ehhhhhhhhhhhhhh! kenapa tak de orang? kenapa tak banyak kereta? kenapa kenapa? kenapa ada 1 kereta je? kecewa. sedih. mood terganggu http://www.emocutez.com (okay, td tipu, ada la 1 kereta, bukan tak de langsung. hee, sorry) takpe2, mari la kita try masuk dalam halaman, parking la kereta. tiba2, keluar la tok cik darus tu. kami semua pun keluar la dari kereta bersalam salaman.

dalam hati yana, dah macam sedih. mesti tak dapat makan sedap. *okay, jangan tiru perangai ni, sangat tak baik, berdosa tau* kitorg masuk la dalam rumah, yang veteran2 sembang2, yg muda mudi remaja ni senyap aje la. tatau nak buat apa http://www.emocutez.com huhuhu. kami dihidangkan dengan lemang dan kuih muih. yana tak makan pun sebabnya memang macam kenyang sikit. lagipun dekat rumah tok banyak lemang rendang sume bagai tu. hum, dah habis diorang makan, yana pun tolong la angkat pinggan semua ke dapur dan tiba2 terbau sesuatu.

'sniff sniff. humppppp. ni bau sesuatu yang menarik minat yana ni, sesuatu yang menjadi kegemaran yana, iaitu, LAKSA!' grrrrr, ini sangat menarik. okay, yana pergi depan, 'ha, korang makan la kenyang2, hish! nanti lapar weh. makan la makan la. lepas ni boleh balik' hehehe http://www.emocutez.com tak de la jahat sangat kan. beberapa minit kemudian, jeng jeng jeng!! laksa ku sudah sampai! hoyeahhhh! hehehe. tu la korang, sapa suruh makan banyak2, padan muka dah kenyang, kurang makan laksa. terbaik! http://www.emocutez.com *hati kecil yana berkata2 dengan penuh girang* yana amik sikit je sebab nak makan kuah banyak banyak. habis laksa dalam pinggan, yana tambah kuah. humpp, sedap gila wehh http://www.emocutez.com tapi cukup2 la kan, malu la makan banyak2, dah la pedas boleh tahan, hidung pun, alahai, bagai air mencurah curah ke dalam ke daun keladi *sebab tak de effect kan kalau curah pun, sama la macam lap hidung, tak de maknanya, still meleleh juga*

adeih, penat dah pula cerita panjang2. tapi banyak sangat la benda nak tulis. okay dah yana dah. terus ke klimaks! okay2, yana rasa la, rasa je la kan, bukan nak kata apa, mungkin perut yana sakit dari tengah malam tadi sampai malam ni sebab makan kuah laksa banyak kot kak liza pun sakit, pak teh n mak teh n angah anak pak teh jugak. hum, tapi kenapa yana lama sangat. humm, sakit. http://www.emocutez.com okay dah habis. bye. hihihi *walaupun sakit, kita masih lagi boleh bergelak ketawa kan*

1 comment:

  1. haha.
    nami ape lagi.
    bila nak pegi rumah ibu :$

    ReplyDelete