Thursday, April 14, 2011

yana dapat sesuatu daripada SANDRA AZWAN?!

heyya!

ada sesuatu berita gembira sangat sangat. thank god submission studio extand sampai 25/4/2011 http://www.emocutez.com bahagia sangat tahu takkk?!  rasa macam nak loncat-loncat kegembiraan. huwah! nasib dalam kelas je tadi. haha. okay, setiap kali ada studio je, yana akan berjalan-jalan, kalau 3jam studio, 3 jam tu la yana berjalan-jalan tengok drawing orang, kacau-kacau orang http://www.emocutez.com (kihkih. gembira bila tengok diorang tensi sebab kena kacau. hoyeah! especially ed la kan. lalala) sebab yana tak selesa untuk buat kerja di studioooo! tidakkk! sangat tak bagus kan macam tu. alaa, tapi nak buat macam mana. yana lebih selesa buat dekat rumah. tenang pun tenang. wah! ayat lagi nak up! -.-

okay salah ye, sebenarnya itu bukan isu utama ye. hanya sekadar untuk berkongsi bersama. yeah! yang sebenarnya. ehem! http://www.emocutez.com *tersipu malu* yana dapat sesuatu, daripada seseorang. haaaa. nervous en? mesti nak tahu en daripada siapa? hikhik. okay, salah. tak nervous pun, tak ada element of surprise pun, since terang benderang lagi bersuluh dah dengan title untuk entry ni. haha. nak tahu apa yana dapat?






huwaahhh! hahaha. jeles kannnnn?! cuba baca by siapa. siap ada signature okayyy! oh my god oh my god! please la kata jeles. hahaha. sangat cantik kan? sangat sweet juga. awww~ I'm so touched! :') macam malu juga pun ada sikit. teeeheeeheee. thank you so much SANDRA AZWAN! yana suka sangat sangat sangat tersangat sukaaa.
heyy! cuba bayangkan kalau yana betul-betul pakai baju tu.. awww~ cantik nya yanaaaa. hahaha. okay okay, kidding. sorry http://www.emocutez.com

so, mesti curious kan kenapa yana dapat. why why love? haaa, sebab, yana telah bertuah kerana menjadi follower Sandra Azwan yang ke-900! http://www.emocutez.com wow wow west! best kan? thank you again Sandra for spending sometimes, making this lovely um, tak tahu la nak panggil gambar ni apa. okay la okay la. *terfikirkan sesuatu. again! thank you Sandra for spending sometimes, making this lovely gift for me. haha. sounds macam perasan je yana. kihkih http://www.emocutez.com but who caressss! like i care if you care. haha. okay dahh diam! I just cant stop smiling now. teeheehee.

okay habis dah cerita. yana sangat kenyang sangat sekarang sebab baru lepas makan, dan sekarang nak tidur sebentar tidur dan tidur! ouh yeah gembira nak tidur. so, bye bye people. happy jealousing http://www.emocutez.com kihkih

6 comments:

  1. Yeay......awak seronok saya pun gumbira!;-P

    ReplyDelete
  2. mesti la yana gembiraaa! terima kasih sandraa! :')

    ReplyDelete
  3. tahniah2!and at the same time...yg pasti saya jeles skali..huhu

    ReplyDelete
  4. izariah, hihi. thank youu :)

    ReplyDelete
  5. yanami :D:D:D kite taww psl nie bile kite bace kt blog dye. epyyynyeeeeee. jeles ;)

    ReplyDelete
  6. lawaa dia sketch. huuuu
    asal la takdak bakat mlukis XD

    ReplyDelete