Saturday, March 12, 2011

hari yang boring

heyya,
hari ni boring. kenapa hari ni boring? tak de aktiviti boleh buat, tak ramai orang dalam rumah ni, malas nak pergi beli makanan walaupun tadi dah turun bawah pergi beli shampoo dengan shower gel, internet rumah macam terkemut kemut lambat yang kadang kala tak ada juga, nak buat kerja tapi tengok2 file nya dah hilang tak tahu pergi mana dan tak ingat sama ada, ada save ke tak sebenarnya, nervous sebab hari isnin ada presentation, sedih juga sebab tak dapat balik minggu ni http://www.emocutez.com

kenapa boring lagi? sebab dah lama tak hang out, hang out dengan girfriends and encik kekasih. boring sebab dah lama tak pergi cuci mata melihat barangan yang macam nak beli, tapi kadang2 tak beli pun, boring lagi sebab bilik ni lampu dia rosak, tak boleh nak menyala, nak tukar bulb tak boleh, sebab tak de sorang pun rumah ni yang ketinggiannya mencukupi untuk menukarkannya and dah hampir 3 bulan duduk dalam gelap, lihatlah betapa boringnyaaaaa http://www.emocutez.com benci lah.

ada lagiiii, sebab laptop yana tak banyak lagu yang gembiraaa. langsung pun tak ada, boringnyaaa. lagi, sebab laptop yana tak ada game. walau satu pun, boring lagiii http://www.emocutez.com ishh, walaupun yana tersangat la nak tahu apa yang orang2 yang pergi cc main, and install sekali dalam laptop yana, tapi tak pernah buat pun, boring la yana niiii. movie? another boring thing about this laptoppp, selalu kata nak ambil dari housemate sini sana la, tapi tak pernah ambil punnnn. seee. boring story lagi from yana, and sekarang tersangat lah boring melihat laptop niiii. game tak de, music tak de, movie pun tak adaaaaaa. not a single one pun http://www.emocutez.com and sekarang hanya dengar hitz.fm online-ing jeeee.. nasib baik tak boring sangattt. lagu pun ada yang gembira sikit laaa.

boring lagi sebab tak ada banyak baju jalan, tak banyak shawl, tak banyak seluar, tak banyak kasut, tak banyak accessorieessssss. fuhh, lihatlah apa terjadi kalau boring, dia boleh bebel macam2 mengenai satu tajuk pun. betapa boring nya hari niii. boringg boringg boringgg http://www.emocutez.com yana ialah seorang yang pemboringggg. hari ni je la tapi, hari lain, yana seorang yang tak pemboring langsungggg.

lagi satu boring, sebab encik kekasih ada event hari ni jadinya tak boleh nak mesej sebab dia sangat busyyy. okay fineeee. malam? malam la event sebenar dia, dia ada dinner di KLIA tak ingat la dinner untuk apa tapi dia kena handle. alaaa, boring laaaaaaaa http://www.emocutez.com okay dah habis.

esok? esok tak boringg. tak kan boring, tak mungkin boring, yeah! yana sukaaaa. suka sangat. tak sabar nak tunggu esok. esok, please datang cepat, dan menggembirakan la yana please? http://www.emocutez.com nervous nervous. haha. okay, bye! tamat cerita boring

3 comments:

  1. ye la, ini la dia si pemboring satu hari -.-'

    ReplyDelete
  2. thanks for following!followed you back!:)

    ReplyDelete