Saturday, March 26, 2011

digi postpaid promotion

heyya, salam semua

yana baru balik, keluar pergi beli kain baju untuk abang ziq punya wedding. pergi dengan tok, akak, and abang joe. ye, kain kami dah beli dan sangat cantik sekali. :) tok punya pun ada tau. balik tu, singgah kedai kejap, minum2, wah! tok macam golongan muda-mudi ouh minum2 malam2 macam ni. hikhik. and, masa minum2, yana macam teringin sangat kerang bakar. and akak pun order la. ouh tidak, yana tak boleh berhenti makan. yana ambil kerang2 tu tanpa henti -.- yana tak lapar pun sebenarnya, sebab sebelum keluar tadi dah makan, akak beli RADIx fc ouh. huhu! tak perlu dah nak pergi kedah untuk makan radiz fc :) and, yang pasal kerang tu, last2 yana yang habis kan. sebab yana tak senang hati selagi nampak ada kerang dalam bakul tu. urgh! haha. scary kan bunyi nya? :P
okay tak, sebenarnya bukan la yana nak cerita pasal tu pun, yana sebenarnya nak tunjuk sesuatu, biar pun dia macam dah nak expired, but still, masih ada harapan lagi untuk sesiapa yang menginginkannya. grab the chance peeps :)




hah! nampak en, ala, pergi tengok terus dekat digi website. postpaid plan. ouh tidak, the white one is my dream one. urgh! tahun ni, tengah tahun, pasti akan! ye yana, berusaha!
tapi malangnya, dia akan berakhir on the 31st of march. sedih. promotion tu actually, on the first 6 months, kita akan bayar hanya 20 sahaja. ini apa yang yana faham la. minta maaf kalau salah, tapi korang boleh la pergi melihat sendiri dekat website dia okek? :)



dan ini? ini ialah wishlist yana untuk tahun ni. amin amin, semoga berjaya yana memilikinya :) i am so in love with the white one lah, nak nak pula pakai silicone warna yang macam ceria riang gembira, warna pink ke (tapi macam yekyek sangat, okay, tak nak lah) hijau ke, macam pucuk pisang tu, eh, macam lime lah, lepas tu, warna kuning ke (naik ke kalau warna kuning?) warna biru ke. ouh nice gilaaaa. tapi yana paling suka kalau warna hijauuu. ada seorang kawan yana pakai. cantik sangatttt.




ha, tengok tengok, cantik kan? ni kawan yana punya, warna hijau tu, yang warna biru, encik kekasih dia punya. please yana please, berusaha la supaya dapat ituuuuuuu. okay dah. nanti over. bye! :)

2 comments:

  1. hihihi. amin amin, semoga saya mendapat whiteberrrrrrry :D

    ReplyDelete